تحقیق صنايع روغن خوراكي

دسته بندي : فنی و مهندسی » مهندسی شیمی
توضیحات:
پروژه رشته مهندسی شیمی با موضوع صنايع روغن خوراكي همراه با توضیحات کامل و فرآیند کامل تولید از ابتدا تا انتها، در قالب فایل word و در حجم 42 صفحه.

بخشی از متن:
اولین اسید چرب شناخته شده اسید بوتیریک است ، که نخستین بار در کره مشاهده شد . اسیدهای چرب اشباع با 8 کربن در حرارت های معمولی مایع می باشند و در چربی شیر یافت می شوند . با افزایش تعداد کربن ها در ساختار ، اسیدهای چرب بصورت جامد در می آیند . همچنین با این افزایش نقطه ذوب ، وزن ملکولی و ویسکوزیته افزایش می یابد . اسیدهای چرب کاپریک ( C 10 )، مرستیک( C 14 ) و لوریک ( C 12 ) در روغن نارگیل و هسته خرما ( پالم: Palm) موجودند . میزان اسیدهای چرب پالمتیک (C 16 )و استئاریک    (C 18 ) موجود در چربی ها متفاوت است . روغن نخل یا Palm سرشار از اسید پالمتیک و بافت چربی حیوانی ( پیه ) سرشار از اسید استئاریک می باشد ...

فهرست مطالب:
روغن
تركيبات روغن و انواع آن
روش استخراج
جدول اسيد هاي چرب اشباع 
جدول اسيد هاي چرب غير اشباع 
ميزان اسيد لينوئيك در روغن گياهي
روغن هاي سنتزي
فرايند كامل توليد روغن خوراكي
منابع
دسته بندی: فنی و مهندسی » مهندسی شیمی

تعداد مشاهده: 24867 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

حجم فایل:148 کیلوبایت

 قیمت: 50,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان رشته های مهندسی شیمی، شیمی و ...

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش